Dedikált szerverek

Teljes megbízhatóság, akiknek igazán fontos

Problémák megoldása

Nekünk az ügyfél az első! Gyakori megkeresés tárgya, hogy egy adott oldal túl lassú, vagy nem felel meg az elvárásoknak más tárhelynél. A HostKing csapata ilyen esetekben egyedi felmérést készít az oldalakról és azonosítja problémáit, valamit ezeket ki is javítja. Ügyfeleink ezután a javítás és a szervereinkre áthelyezés után tesztelhetik weboldalukat, természetesen ingyen, egy próbaidőszak keretein belül. Amennyiben elégedettek a javulással, úgy folytonosan átvesszük oldalukat, amennyiben pedig nem, eredeti állapotban visszaszolgáltatunk minden adatot. Így ön is biztos lehet abban, hogy mi nem csak egy szervert adunk el Önnek, hanem egy igazi szolgáltatáscsomagot, mely minden igényt kielégít.

provisioning

Magas terhelhetőség & teljesítmény

Egyedi rendszereink a legmagasabb igényekre vannak szabva, ezért nálunk sosem fordulhat elő, hogy valami miatt lelassul oldala vagy akár elveszik adatcsomagja. Szervereink teljesítménye terhelés alatt még növekszik is és javul. Ha esetleg mégis kevés volna, mi fel vagyunk készülve. Különleges terheltség esetén növeljük a rendszer teljesítményét, hogy elbírja a megnövekedett forgalmat. Mindezt persze mielőtt bármi lassulna. Mindezekmellett folytonosan üzemben tartunk tükörszervereket, melyek bármilyen valószínűtlen szerverkiesés esetén töredékmásodperceken belül életbe lépnek, hogy ön és a látogatói mindebből semmit se észleljenek.

redundant

Adja ki a gondot a kezéből

További előnye egyedi rendszereinknek, hogy ezeknek vállaljuk teljeskörű rendszergazdai ellátását, illetve minden fejlesztést elvégzünk önnek. Ennek eredményéül nem lesz többé szüksége több szolgáltatóra, hogy minden el legyen végezve, valamint foglalkoznia sem kell ilyen dolgokkal. Cégének ezen túl majdnem minden egyéb informatikai igényét el tudjuk látni, legyen az eszközbeszerzés és telepítés, licenszek vásárlása vagy bármiféle informatikai fejlesztés végrehajtása. A HostKing-nél jó kezekben van és le tudja vetni vállairól informatikai rémálmait.

scalable
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Ossza meg velünk problémáit és induljon el az orvoslás útján!

Biztonság és Megbízhatoság

Cégünk vezérelvei fööleg cégek számára kiemelt fontosságúak és ezt mi is tudjuk, ezért nem vállalunk semmiféle kompromisszumot a feléjük nyújtott termékeinknél, melyeket kiemelten kezelünk.

Teljes vírusmentesség

Szervereink minden veszélyre fel vannak készülve, így a vírusokra is. Naponta végzünk rendszervizsgálatot behatolások megelőzése érdekében.

Korlátozott hozzáférés

Szervertermeink videóellenöörzés alatt állnak, illetve ujjlenyomatolvasó beléptetővel működnek, hogy elkerüljük a jogosulatlan hozzáféréseket.

DDos Védelem & Szerver védelem

Minden sikert irigyli valaki, ezért mi minden ellen védekezünk, hogy semmi sem áljon cége sikerének útjában.

Szervereink a maximális megbízhatóság érdekében több országban is futnak!

Annak érdekében, hogy mindig elérhető legyen szolgáltatásunk, a világvezető IBM-el kötöttünk partnerséget, igy szervereink mindig elérhetőek, és maximális teljesítményt tudnak nyújtani!

Load Balancing