RapidSSL

3,500 HUF /év

A RapidSSL® tanúsítványok segítenek megőrizni ügyfelei tranzakcióit akár 256 bites adat titkosítással és helyszíni hitelesítéssel. Vásároljon tanúsítványt és sebességet. Mindezek mellett az SSL-tanúsítványaink az iparág egyik legolcsóbbjai közé tartoznak.

RapidSSL Wildcard

30,900 HUF /év

A RapidSSL® Wildcard Tanúsítványok segítenek több aldomain megőrzésében egy alacsony költségű SSL tanúsítvánnyal. Védje ügyfelei személyes adatait legfeljebb 256 bites titkosítással. Az automatizált tartományvezérlés validálása teszi a helyszíni hitelesítést szélessé. A RapidSSL-ben versenyképes áron hiszünk az SSL-védelem biztonságosabbá teszi webhelyét.

GeoTrust QuickSSL Premium

19,990 HUF /év

Gyors és biztonságos webhely. A GeoTrust® QuickSSL® Premium tanúsítvány az egyik leggyorsabb módja az online tranzakciók és alkalmazások védelmének . Automatikus hitelesítési és kiadási eljárással mindössze néhány percig tart, hogy megkapja a QuickSSL Premium SSL tanúsítványát. Ezután a tanúsítványok kezelése és megújítása egy pillanat alatt megtörténik. A GeoTrust segítségével olcsó SSL-t kap a kényelem, a választás vagy a megbízhatóság feláldozása nélkül.

GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard

49,900 HUF /év

Gyorsan rögzítse a domainjét és az azonos szintű aldomaineket. A GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard tanúsítványok az egyik leggyorsabb módja annak, hogy megkezdjék az összes aldomain védelmét egyetlen tanúsítványon keresztűl. Automatizált e-mail hitelesítési folyamatunk azt jelenti, hogy perceken belül megkapja a tanúsítványt. A QuickSSL Premium helyettesítő tanúsítvánnyal korlátlan aldomaineket és korlátlan számú kiszolgálót kaphat - egy igazolást, amely az üzleti növekedéséhez igazodik.

GeoTrust True BusinessID

24,900 HUF /év

Üzleti osztályú SSL . A legjöbb SSL biztonság kiválasztása az Ön vállalkozásához, több választási lehetőséggel rendelkezik. A GeoTrust segítségével a döntés egyszerű. A GeoTrust® True BusinessID SSL tanúsítványai lehetővé teszik, hogy ügyfelei tudják, hogy az Ön webhelye megbízható, és hogy eléggé komolyan veszik a biztonságukat ahhoz, hogy a tanúsítványt egy globálisan megbízható tanúsító hatóságtól szerezte be.

GeoTrust True Business ID with EV

38,900 HUF /év

Készítsen erős biztonsági nyilatkozatot zöld címsáv segítségével. A GeoTrust® True BusinessID az EV-vel (Extended Validation) prémium üzleti osztályú SSL biztonsági termék, amely vizuálisan megerősíti az SSL-tanúsítványok között elérhető legmagasabb szintű hitelesítést. A webhely látogatói valóban észreveszik, amikor a címsor zölden jelenik meg a nagy biztonságú böngészőkben, és a szervezeti mező elkezd forogni a cégnév és a GeoTrust között.

GeoTrust True Business ID Wildcard

89,900 HUF /év

Egyszerűsítse a tanúsítványkezelést a Wildcard tanúsítvány kényelmével. A GeoTrust® True BusinessID Wildcard tanúsítványai lehetővé teszik, hogy több aldomainet biztosítson egyetlen tanúsítványon keresztűl, csökkentve a kezelési időt és a költségeket. Függetlenül attól, hogy az Ön cégének kezdőlapja vagy e-mail szerverének neve, az érzékeny információk védelme a cél - és ez is a célunk.

Symantec Secure Site

59,900 HUF /év

Költséghatékony védelem és erő. Védje meg a nem tranzakciós és / vagy belső webhelyeket legfeljebb 256 bites titkosítással. Anélkül, hogy többet költene, mint amennyit kell.

Symantec Secure Site Pro

222,000 HUF /év

Az ECC titkosítással és proaktív sebezhetőség értékelésével erősítse meg a teljes webhelye biztonságát. Védje tranzakcióit, adatait és kommunikációját az ECC, RSA és DSA algoritmusokkal a legerősebb titkosításhoz.

Symantec Secure Site EV

222,000 HUF /év

Adja meg a webhelyére és biztonságára vonatkozó megbízhatósági erőforrásokat, vizuális emlékeztetőkkel, hogy minden látogatás minden második része védett. Adja meg látogatóinak, hogy vizuálisan biztosítsák, hogy tranzakcióikat RSA és DSA algoritmusokkal védik. Mindegyik egy tanúsítványt tartalmaz.

Symantec Secure Site Pro EV

329,900 HUF /év

Kombinálja a legfejlettebb titkosítási algoritmust vizuális biztosítékokkal, bizalom nélkül. Védje meg ügyfeleit akár 256 bites titkosítással és 3 algoritmussal, miközben vizuális bizonyítékot szolgáltat arra, hogy valóban a webhelyén található titkosítás.