Incoming Scanning

1,000 HUF /hónap

A SpamExperts bejövő szűrő szoftver teljes körű védelmet biztosít a levélszemét, a vírusok és a rosszindulatú programok ellen a fejlett algoritmusok és a levélszemét-észlelési módszerek segítségével.

Outgoing Scanning

100 HUF /hónap

A kimenő e-mail szűrés megakadályozza, hogy az IP-k feketelistára kerüljenek, mivel a levélszemetet tudatlanul küldték ki egy kompromittált fiókon keresztül, teljes hálózati védelmet és IP védelmet .

Email Archiving

1,200 HUF /hónap

Az E-mail archiválási megoldás nagy mennyiségű tárolási licencet vagy archiválási egységet kínál a tárolási (GB) követelmények alapján, hogy biztonságosan archiválja az e-maileket a biztonsági mentés és a megfelelés érdekében.

Incoming & Archiving Bundle

2,000 HUF /hónap

SpamExperts A bejövő szűrés és az e-mail archiválási csomag teljes körű védelmet biztosít a levélszemét, a vírusok, a rosszindulatú programok és a tároló licencek, illetve a tárolási (GB) követelmények alapján történő archiválási egységek ellen, hogy biztonságosan archiválhassa az e-maileket biztonsági mentés és megfelelés céljából.

Outgoing & Archiving Bundle

2,000 HUF /hónap

SpamExperts Kimenő szűrés és e-mail archiválási csomag megakadályozza, hogy az IP-k feketelistára kerüljenek, teljes hálózati, IP hírnév-védelmi és ömlesztett tárolási licencek, illetve tárolási (GB) követelmények alapján történő archiválási egységek számára, hogy biztonságosan archiválják az e-maileket biztonsági mentés és megfelelőség céljából.

Incoming & Outgoing Bundle

1,500 HUF /hónap

SpamExperts A bejövő és kimenő szűrés teljes körű védelmet biztosít a levélszemét, a vírusok és a rosszindulatú programok ellen, megakadályozza, hogy az IP-k feketelistára kerüljenek, teljes hálózati és IP hírnév védelemmel látja el.

Incoming, Outgoing & Archiving Bundle

3,000 HUF /hónap

Az e-mail biztonság teljes csomagja, amely bejövő és kimenő teljes postafiók-védelmet kínál. Archiválással együtt, hogy soha ne veszítsen el egy másik e-mailt. Szerezze meg a legmagasabb szintű hálózati és IP hírnévvédelmet, és biztosítsa az e-mailek integritását és folyamatosságát.