Bejövő E-mailek szűrése

Védje meg hálózatát

Iktassa ki a kártevőket még mielőtt elérnék hálózatát

Csak2,500 HUF /3mo/ domain

Kimenő E-mailek szűrése

Védje Hírnevét

Előzze meg, hogy kártékony vírusok és spam-ek induljanak az Ön hálózatából

Csak100 HUF /mo/ domain

E-mail Archiválás

Biztonsági mentés

Ne veszítsen el több E-mailt, és biztosítsa az e-mail adatok integritását a jogszabályi megfelelés szempontjából

Csak 19,000 HUF /yr/ domain

Blokkolja a vírusokat, rosszindulatú programokat és spam-ok szinte 100% -át, mielőtt elérné a beérkező leveleket

Miért hasznos mindez?

Teljes postafiók védelem versenyképes áron
Rendkívül pontos szűrés
Egyszerű konfiguráció
Növelje a bejövő e-mailek folyamatosságát és redundanciáját
Különböző jelentési lehetőségek
Barátságos felület, az E-mailjei feletti teljes ellenőrzésért
Növeli a munkavállalók termelékenységét
Bármely levelező-szerverrel kompatibilis

Miért válassza a SpamExperts bejövő szűrőt?

A bejövő e-mailek szűrése ellenőriz minden bejövő e-mailt és kiküszöböli a spam-ek és vírusok által okozott kellemetlenségeket, mielőtt ezek a fenyegetések elérik a hálózatot. A kiterjedt vezérlőpanel lehetővé teszi, hogy teljes körű ellenőrzést gyakorolhasson. Továbbá, ha az e-mail kiszolgálójának szolgáltatása szünetel, az e-mailek nem vesznek el. Az így soban álló e-maileket a webes felületen keresztül érhetjük el, olvashatjuk és válaszolhatunk hozzá az üzenetváltásk folyamatossága érdekében.

Miért van szüksége professzionális E-mail szűrőre?

Ne hagyja, hogy hálózati kockázatoknak legyen kitéve! Ha a Beérkezett üzenetek mappája zsúfolva vannak nemkívánatos tömeges küldeményekkel, az annak a jele, hogy szüksége van egy professzionális bejövő szűrő megoldásra. Teljes védelmet kap a Bejövő üzenetek számára, és búcsút vehet a spam, a vírusok és a rosszindulatú programok fenyegetéseitől!

Hogyan működik?

Miután a domain (automatikusan) a bejövő szűrőbe telepítve van, és a szűrés aktiválva van, az e-mail átmegy a SpamExperts szűrési felhőjén. A bejövő e-maileket biztonságosan elemzik és szkennelik valós időben. Nincs szükség képzésre vagy konfigurációra, és minden a dobozon kívül működik. A levélszemétként észlelt üzenetek a karanténba kerülnek, míg a nem spam elküldésre kerül az e-mail szerverre. A karantén nyomon követhető a felhasználóbarát SpamPanel-ben, e-mail jelentésekben, vagy akár közvetlenül az e-mail kliensében! A spam kezelésére nem kell több időt pazarolnia, az üzleti feladatokra összpontosíthatja az energiáját, miközben E-mailjei teljes ellenőrzése alatt állnak

Outgoing email filtering gives you all these benefits...

No more blacklisting
Protect the reputation of your brand and IT-systems
Avoid de-listing related costs
Increase outbound email continuity and delivery
Enhance employee productivity
Improve abuse manageability

What is outgoing filtering?

Outgoing Email Filtering is vital to safeguard your IT infrastructure reputation and ensure all your outgoing email arrives safely where it should. This professional solution will block spam & viruses from leaving your network and prevent your IP(s) from being blacklisted ever again. Moreover, the SpamExperts Outgoing Filter gives you the reporting and tools to detect compromised accounts and lock-down spamming users.

Why you need it?

Has your network ever sent out spam email without your knowledge? Due to network weaknesses almost any device can be compromised to transmit outbound SMTP, allowing spam or malware to be sent out from your network without you even knowing it! Therefore, it's critical you invest in a professional Outgoing Filter solution. Maintain your company’s good reputation, stop spam from leaving your network and prevent being blacklisted so that your email always arrives where it is meant to go.

Email archiving gives you all these benefits...

Includes Incoming & Outcoming Email Filtering!
Never lose an email again!
Achieve legal compliance
Improve IT system performance
User friendly data-protection management
Added email continuity, journaling support, and easy re-delivery
Compressed, encrypted and secure archive

Email Archiving

Email Archiving preserves and protects all inbound and outbound email messages for later access. It is a great way to recover lost or accidentally deleted emails, accelerate audit response, secure intellectual property emails and attachments, as well as for “eDiscovery” purposes in case of litigation.

Why you need it

Are you desperately looking for an important email from last year, but can’t seem to find it and you’re risking a fine or losing an important business deal as the result of this? Prevent this with a professional Email Archiving solution. Email Archiving is a critical tool to preserve a secure backup of all email and be legally compliant.

At the same time, as email exchanges have judicial power and are legally binding, email compliance has become an extremely important concern for organizations. Therefore it is mandatory in certain industries to preserve a secure backup of all email messages and be legally compliant.

Egy pillanat és már kezdheti is!

Válasszon terméket

További opciók

2,500 HUF /3mo 19,000 HUF /yr 100 HUF /mo 20,000 HUF /yr 1,500 HUF /mo 4,500 HUF /3mo

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan működik?

Az e-maileket a SpamExperts intelligens, önfejlesztő kiszolgálókon keresztül továbbítják, amelyek észlelik és blokkolják a spameket, mielőtt elérné hálózatát.

Mennyire pontos a szűrés?

A napi több millió e-mail feldolgozásnak köszönhetően e-mail szűrőnk az iparágban a legjobbak között szerepel, közel 100% -os pontossággal.

Visszaállíthatom a blokkolt üzeneteket?

Igen, egy átfogó vezérlőpult napló-keresés, karantén és sok más eszköz segítségével lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a rendszeren áthaladó e-mailek állapotát.

Meddig tart a beállítás?

A telepítés gyors, automatizált, és perceken belül meg fog védeni az e-maileket.

Mi az az e-mail archiválás?

Az e-mail manapság annyira fontos, hogy az archiválási e-maileket biztonságosan tárolja, ami extra bizalmat és nyugalmat biztosít.

Mennyi e-mailt tudok tárolni?

Az e-mail archiválás alapértelmezés szerint 10 GB tömörített e-mail tárolást tartalmaz. Ha több tárhelyre van szüksége, további 10 GB-os licenceket adhat hozzá.