Válasszon tanusítványtípust

Sztenderd SSL (DV))

Alapvető Biztonság

Ideális blogok, közösségi oldalak, és személyes weboldalakhoz.

Vásárlás

Vállalati Tanusítvány (OV)

Üzleti szintű SSL

Ideális üzleti célú weboldalakhoz

Vásárlás

Kiterjesztett Tanusítvány (EV)

Maximális Védelem és Bizalom

Green address bar & company name displayed, ideal for ecommerce

Vásárlás

Nem biztos benne melyiket válassza? Nézze meg az összes SSL tanusítványunkat részletesebben.

Mi az SSL?

Az SSL tanusítvány az internetes biztonság elengedhetetlen kelléke. Egy zárt rendszert hoz létre, ahol az adatok biztonságosan áramolhatnak a böngésző, vagy felhasználó és a szerver, vagy weboldal között.

 • Biztonságos csatlakozás a szerver és a böngésző között
 • Titkosítja a kommunikációt, hogy az ügyfelei által megadott adatokhoz jogosulatlan személyek ne férhessenek hozzá
 • A böngészőben zöld színű lakat ikonnal jelzi látogatóinak, hogy weboldala megbízható
 • Hitelesíti a cég vagy szervezet identitását

A Sztenderd SSL (DV) tanúsítványok a legegyszerűbb és leggyakoribb típusa. Az OV és EV Tanúsítványok ezen felül hitelesítik a cég vagy szervezet identitását, hogy ügyfeleik teljes biztonságban érezzék magukat böngészés közben.

Növelje rangsorát a keresések eredményeiben

Biztosítson bizalmat és online biztonságot a webhely látogatói és üzleti szereplői számára.

A Google biztonságosabbá kívánja tenni az internetet, és ennek nagy része magában foglalja annak biztosítását, hogy a Google által elérhető webhelyek biztonságosak legyenek. Ezért bizonyították, hogy az SSL-t használó weboldalak a keresési eredmények magasabb rangú előnyeit élvezik.

Miért érdemes SSL tanúsítványt hozzáadni weboldalához?

Titkosítja az érzékeny adatokat

Védi a felhasználók adatait

Biztonságos környezetet nyújt az online vásárlásokhoz

Aktiválja a https-t és a zöld lakat ikont

Bizonyítja a jogszerű működést

Növeli a SEO besorolást

A böngészők változnak, ne maradjon le!

Azok a weboldalak, melyek nem HTTPS-en keresztül kerülnek kiszolgálásra, a Chrome és a Firefox böngészőkben “nem biztonságos” megjelölést kapnak. Ne hagyja, hogy weboldala egy legyen ezek között! Adjon hozzá SSl tanúsítványt még ma!.

Váltson magasabb kategóriára velünk és 12 hónapra ingyen kapja a szolgáltatást. Tudjon meg többet

Váltson Kiterjesztett (EV) SSL tanúsítványra

Bár az összes SSL-tanúsítvány hasonló módszereket használ az adatok védelméhez és érvényesítéséhez, az általuk nyújtott bizalom és állítások szintje változik. A kiterjesztett hitelesítési tanúsítványok a legmagasabb szintű érvényesítést és bizalmat nyújtják. Ellenőrzik és megjelenítik a vállalat vagy a szervezet nevét a zöld címsor mellett, amely az egyik legismertebb bizalmi indikátor az interneten.


Tudjon meg többet az EV tanúsítványokról

SSL Tanusítványok megtekintése

 • RapidSSL

  A RapidSSL® tanúsítványok segítenek megőrizni ügyfelei tranzakcióit akár 256 bites adat titkosítással és helyszíni hitelesítéssel. Vásároljon tanúsítványt és sebességet. Mindezek mellett az SSL-tanúsítványaink az iparág egyik legolcsóbbjai közé tartoznak.

  csak 3,250 HUF /yr
  További Információ
 • GeoTrust QuickSSL Premium

  Gyors és biztonságos webhely. A GeoTrust® QuickSSL® Premium tanúsítvány az egyik leggyorsabb módja az online tranzakciók és alkalmazások védelmének . Automatikus hitelesítési és kiadási eljárással mindössze néhány percig tart, hogy megkapja a QuickSSL Premium SSL tanúsítványát. Ezután a tanúsítványok kezelése és megújítása egy pillanat alatt megtörténik. A GeoTrust segítségével olcsó SSL-t kap a kényelem, a választás vagy a megbízhatóság feláldozása nélkül.

  csak 17,500 HUF /yr
  További Információ
 • GeoTrust True BusinessID

  Üzleti osztályú SSL . A legjöbb SSL biztonság kiválasztása az Ön vállalkozásához, több választási lehetőséggel rendelkezik. A GeoTrust segítségével a döntés egyszerű. A GeoTrust® True BusinessID SSL tanúsítványai lehetővé teszik, hogy ügyfelei tudják, hogy az Ön webhelye megbízható, és hogy eléggé komolyan veszik a biztonságukat ahhoz, hogy a tanúsítványt egy globálisan megbízható tanúsító hatóságtól szerezte be.

  csak 19,950 HUF /yr
  További Információ
 • Symantec Secure Site

  Költséghatékony védelem és erő. Védje meg a nem tranzakciós és / vagy belső webhelyeket legfeljebb 256 bites titkosítással. Anélkül, hogy többet költene, mint amennyit kell.

  csak 59,900 HUF /yr
  További Információ
 • Symantec Secure Site Pro

  Az ECC titkosítással és proaktív sebezhetőség értékelésével erősítse meg a teljes webhelye biztonságát. Védje tranzakcióit, adatait és kommunikációját az ECC, RSA és DSA algoritmusokkal a legerősebb titkosításhoz.

  csak 199,950 HUF /yr
  További Információ
 • GeoTrust True Business ID with EV

  Készítsen erős biztonsági nyilatkozatot zöld címsáv segítségével. A GeoTrust® True BusinessID az EV-vel (Extended Validation) prémium üzleti osztályú SSL biztonsági termék, amely vizuálisan megerősíti az SSL-tanúsítványok között elérhető legmagasabb szintű hitelesítést. A webhely látogatói valóban észreveszik, amikor a címsor zölden jelenik meg a nagy biztonságú böngészőkben, és a szervezeti mező elkezd forogni a cégnév és a GeoTrust között.

  csak 37,950 HUF /yr
  További Információ
 • Symantec Secure Site EV

  Adja meg a webhelyére és biztonságára vonatkozó megbízhatósági erőforrásokat, vizuális emlékeztetőkkel, hogy minden látogatás minden második része védett. Adja meg látogatóinak, hogy vizuálisan biztosítsák, hogy tranzakcióikat RSA és DSA algoritmusokkal védik. Mindegyik egy tanúsítványt tartalmaz.

  csak 199,950 HUF /yr
  További Információ
 • Symantec Secure Site Pro EV

  Kombinálja a legfejlettebb titkosítási algoritmust vizuális biztosítékokkal, bizalom nélkül. Védje meg ügyfeleit akár 256 bites titkosítással és 3 algoritmussal, miközben vizuális bizonyítékot szolgáltat arra, hogy valóban a webhelyén található titkosítás.

  csak 249,950 HUF /yr
  További Információ
 • RapidSSL Wildcard

  A RapidSSL® Wildcard Tanúsítványok segítenek több aldomain megőrzésében egy alacsony költségű SSL tanúsítvánnyal. Védje ügyfelei személyes adatait legfeljebb 256 bites titkosítással. Az automatizált tartományvezérlés validálása teszi a helyszíni hitelesítést szélessé. A RapidSSL-ben versenyképes áron hiszünk az SSL-védelem biztonságosabbá teszi webhelyét.

  csak 27,450 HUF /yr
  További Információ
 • GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard

  Gyorsan rögzítse a domainjét és az azonos szintű aldomaineket. A GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard tanúsítványok az egyik leggyorsabb módja annak, hogy megkezdjék az összes aldomain védelmét egyetlen tanúsítványon keresztűl. Automatizált e-mail hitelesítési folyamatunk azt jelenti, hogy perceken belül megkapja a tanúsítványt. A QuickSSL Premium helyettesítő tanúsítvánnyal korlátlan aldomaineket és korlátlan számú kiszolgálót kaphat - egy igazolást, amely az üzleti növekedéséhez igazodik.

  csak 44,950 HUF /yr
  További Információ
 • GeoTrust True Business ID Wildcard

  Egyszerűsítse a tanúsítványkezelést a Wildcard tanúsítvány kényelmével. A GeoTrust® True BusinessID Wildcard tanúsítványai lehetővé teszik, hogy több aldomainet biztosítson egyetlen tanúsítványon keresztűl, csökkentve a kezelési időt és a költségeket. Függetlenül attól, hogy az Ön cégének kezdőlapja vagy e-mail szerverének neve, az érzékeny információk védelme a cél - és ez is a célunk.

  csak 89,900 HUF /yr
  További Információ

SSL tanusítványainkat, a legmegbízhatóbb, piacvezető cégek ajánlataiból válogattuk!